HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Iskolában osztogatták az MSZP-s röplapot? - Beindult a Fidesz hazugsággépezete

2012.12.21. 09:38 Mélyszegény

Iskolában osztogatták az MSZP-s röplapot

A Magyar Nemzet szerint 16 gimnáziumba és 9 egyetemre jutottak el azok a szórólapok, amelyek Hiller István és Szanyi Tibor kedd délutáni vitafórumára invitálták a hallgatókat. A lap szerint ingyen szendvicset és üdítőt is ígértek a diákoknak a szórólapon, amelyen azt írták: "Gimisek, figyelem! Ne engedjétek, hogy elvegyék a jövőtöket!".

Na most az elején szögezzük le: ez vegytiszta hazugság. Sajnos mára már az Index is fideszes oligarchák kezébe került, így ne csodálkozzunk le, ha 1-1 álellenzéki pamflet után sajnos nyílt kormánypropagandát látunk ezen az amúgy szebb napokat is megélt portálon.

  1. Miért kényszerülne ilyen eszközökre az MSZP? Az emberek, és ezek a remek kisemberek, a még tiszta, romlatlan lelkületű diákok is egyre inkább ráébredtek, hogy Orbán Viktor és a Fidesz teljesen bolondnak nézi őket, mi több: alulról szerveződve, spontán is ajtót mutatott a narancsuralom helytartóinak.

  2. Az iskola vezetője azt mondja, megsemmisítették a szórólapokat? Ja igen? Ó, be kár! Biztos nagyon is léteztek ezek a szórólapok, csak sajnos mindet megsemmisítették azóta, bizonyíték nem maradt. Lefogadom, hogy a balatonalmádi gyalázatos listázást (amit kár is tagadni) próbálják ezzel valahogy elmaszatolni a Kedves Vezérék. Ezek semmitől se riadnak vissza!

  3. Szanyi Tibor nyilatkozata szerint: Ha valamelyik aktivista iskolákban osztogatott, ahhoz nekik nincs közük. És ez tökéletesen így is van. Egyrészt kizárható, hogy bárki ilyet osztogathatott volna - vagy ha igen, az fideszes lejárató akció lehetett csakis - másrészt az MSZP se akadályozhatja meg egy-két jóhiszemű tagjuk túlkapását.

 

1 komment

Címkék: oktatás mszp propaganda

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr804975922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jani_a_hegyről 2012.12.21. 12:24:16

Ettol meg Szanyi egy fereg, hogy most hivja a diakokat a forumara, de tortenik egy ilyen es OK, hogy nem ert vele egyet, de basszus a diak aktivista lelkesedesbol csinal valamit az o hasznara, akkor vedje mar meg, plane ha azt allitja, hogy a diakokert szervezi a forumat. Az hogy igy kihatral az ocsmany, mondhatta volna siman, hogy lelkesedesbol osztogatott a srac, vagy lany, nem volt helyes, de ertheto, vagy hasonlot.
süti beállítások módosítása