HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Tízmilliós Ferrarit a Parlamentbe - a mi pénzünkön!

2012.10.31. 06:30 Mélyszegény

Tízmilliós kistraktort vett az országgyűlés

Valóban erre volt most a legégetőbb szükség? Biztos, hogy csak ez a csúcskategóriás traktor képes ellátni a Parlament körüli kertészeti munkálatokat?

Belegondoltunk, hogy ennyi pénzért hány nehezebb sorsú gyermeknek adhattunk volna biztos - kétkezi - munkát az indokolatlan, környezetszennyező gépesítés helyett - nem havi 47 ezer forintért? 

Ki ezért a felelős?

Számoljunk csak! A 10 millió 33 ezer forintos traktor árából 2x 200 forintos sajtburgerrel számolva több, mint 25 ezer, azaz huszonötezer elesett ember meleg vacsoráját oldhattuk volna meg! Ötezer hajlék nélküli embertársunk szinte egy teljes hétig ehetett volna egy jóízűt...

De valakinek inkább Ferrari-traktor kellett...

Európai Unió, Magyarország, 2012.

3 komment

Címkék: fidesz demagógia lélegeztetőgép

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr594880415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.10.31. 17:31:57

Kedves Mélyszegény! Öröm olvasni hogy van még egy igazi mélydemokrata, européer gondolkodású, haladó, toleráns, értelmiségi, nyugati blog ebben a fasiszta mételyben, amit régen (1994-1998-ig és 2002-2010-ig) hazámnak hívtam. Minden egyes szavaddal egyet értek. Sötét, fasiszta-diktatúra, a Fidesz-Jobbik tengely hatalma végtelennek tűnik, de Kossuth-díjat érdemlő megnyilatkozásaid már fény az alagút végén. Köszönöm hogy reményt adsz nekünk, mérsékelt, demokratikus ellenzéknek. Che Guevara szelleme kísérjen sokáig, és sok hasonló blogolással teli esztendőt kívánok, most ezekben a szörnyűséges időkben, ami neked és Bajnai Gordonnak köszönhetően nem lesz több mint egy szomorú lábjegyzet történelemkönyvek lapjain
No pasarán

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.15. 10:56:40

király kis gép. meghajtanám

igaz hogy az árából 10 000 000 000 májkrémkonzervet lehetett volna venni, dehát ez van.
süti beállítások módosítása