HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Kolosy téri motorbaleset - A kényszerbűnözés első áldozata

2012.12.11. 21:55 Mélyszegény

Motorosbanda fosztogat Budán

Gyalázatos véleményeket hallok a Kolosy téri motorosgázolás áldozatáról. Hogy megérdemelte, hogy a többi tolvajt is el kellene ütni, és olyasmi válogatott szidalmak, amit idézni se merek.

Tolvaj, bűnöző? Őt is hiába várta valaki haza... 

Miért ítélkezünk olyasvalaki fölött, akit nem is ismertünk, nem ismerjük a hátterét? Lefogadom, hogy a kormány szegényellenes politikája kényszerítette rá őt is arra, hogy csenni kényszerüljön. Lehet, hogy egy elkeseredett devizaadós, akinek a Fidesz - ígérete ellenére - nem nyújtott segítő kezet. Akit kilakoltattak, aki bukott a személyijövedelemadó-változásokon... Én abszolúte megértem, ha egy, a végletekig elkeseredett ember ehhez folyamodik, ha otthon csak a gyermekek kicsi gyomrának korgását hallja...

Ez a népítélet? Egy kis kaliberű lopásért máris halált szánunk az elkövetőnek? Amikor a milliárdokat síboló politikusok nap mint nap a képünkbe röhögnek a kormányzati Audikból, Mercedesekből? Csak egy táskát, pár forintot emel el, és rögtön feljogosítva érzi magát, hogy megölje?

De igen, a nép ezt akarja. Puskát a kezébe, önbíráskodást, szegény kis csirketolvaj Gavroche-ok kilövését. A Minisztérium az engedélyt már megadta... én félek.

1 komment

Címkék: fidesz bűnözés demagógia hazaárulás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr614960629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.12.13. 19:05:58

Hát igen. Múltkor szegény romafiú is lopni kényszerült egy mobilt, hogy beteg anyukáját megsegítse. Őt börtönbüntetésre ítélte a rezsim. A mostani szereplőnk nem volt ilyen szerencsés. Ő meghalt a rezsim miatt. Mennyi romát hurcol még meg a kormányzat és a Rendőrség, aki nem a dolgát teszi. Ha igazi demokráciában és jogállamban élnénk, akkor a Rendőrség nem a cigányokat vegzálná alaptalanul, hanem a fasiszta hordákra (gárdisták, listázni akaró jobbikosok, futball szurkolók ...) csapna le vasmarokkal. De már látni az fényt az alagút végén. Hajrá E14, DK, MSZP és LMP józanabb része (Jávorék)!
süti beállítások módosítása