HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Norvégia is beintett Jeszenszkynek

2012.10.30. 08:10 Mélyszegény

Vállalhatatlanná vált Oslóban a magyar nagykövet

Bizony, Oslóban, Norvégiában.

A norvégok - a tavalyi borzasztó, megmagyarázhatatlan események után - immáron újra bizonyították, hogy nem csak anyagiakban és nyersanyagban nőnek a világ többi népe, így persze a mienk fölé is.

A romákat össznépileg kvázi vérfertőzőnek és értelmi fogyatékosnak bélyegző, arra felháborító módon lelkes, össztársadalmi helyeslést kapó Jeszenszky most hatalmasat koppant: bizony beleverték az orrát a saját maga főzte slamasztikába. Hasonló szalonképtelen gondolatoknak egy ilyen, nálunk sokkal-sokkal boldogabb és kevésbé félázsiai országban nincs helye. 

De hát magyarázhatom én ezt annak a népnek, ahol a közös nevező még mindig a fülledt, lábszagú szalonrasszizmus, az összekacsintás... ahol az emberek, ha csak egy romának tartott gyermek felszáll a villamosra, rögtön a táskájuk után kapnak?

Gyalázat, hogy ilyesmiről kell írnom az Európai Unióban, 2012-ben. Szégyellem magam Jeszenszky helyett is - bocsánatkérő csoportot hoztam létre a Facebookon, lehet csatlakozni!

3 komment · 1 trackback

Címkék: rasszizmus demagógia hazaárulás jeszenszky

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr954878388

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NEM Jeszenszky védelmében! 2012.11.02. 11:42:08

Nagyon divatos dolog lett a volt külügyminiszter ekézése.Az indexen napokig voltak címlapon az őt elítélő blogok. Nem védeni akarom, mert nem ismerem, nem tartom egy különösebben rokonszenves arcnak és ami a legfontosabb: ÉN SEM OLVASTAM az írását.Tal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.10.31. 18:09:15

Természetesen csatlakozok a facebook-csoporthoz. Engem is, mint minden demokráciában hívő, normális gondolkodású embert, felháborított Jeszenszky cinikus, fasisztoid írása. Mintha egy barna ingest hallana az ember. Nem elég hogy szegény romáknak nap mint nap szembe kell nézni a magyarok rasszista, kirekesztő mentalitásával, akiben "kódolva van a rasszizmus" (Jegyezte meg helyesen az egyik példaképem Kertész Ákos). Javaslom Jeszenszky Gézát tiltsák ki Norvégiából és az EU összes országából. Legyen Persona Non Grata.
Soha többé fasizmust, Jeszenszky húzzon a közéletből!
Éljen Bajnai és a demokratikus ellenzék!

Mélyszegény 2012.11.08. 23:08:42

@Lopjunk Mi is Pénzt - Hát Persze (LMP-HP): Tökéletesen egyetértek. Több figyelmet érdemelne ez a sajnálatos affér !!
süti beállítások módosítása