HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

22 ezres Fradi-stadion épülhet - A mi adónkból

2012.11.15. 12:26 Mélyszegény

22 ezres Fradi-stadion épülhet

Épülhet az új Fradi-stadion, legalábbis a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ZRt. kiírta a ferencvárosi futballstadion építési tenderét [1]. A pályázat meghívásos.

Tényleg ez volt a legfontosabb? Meghívásos. Aha, értjük.

22 ezres stadion? Minek, kinek? A magyar focinak ebben az állapotában, amikor az öreg, fáradt norvégoktól egy sörmeccsen is simán 2-0-ra égünk itthon? Amikor a teljes NB1 nézőszáma heti pár ezer maximum, ott is csak az óbégató, gyalázkodó csőcselék maradt a lelátókon?

Nem baj, majd lehet a zöld sasok szomorú szimbóluma alatt skandálni, ütesen tapsolni... erre van igény.

Hány milliárdos beruházás ez vajon? Ebből a pénzből:

  • hány leszakadó régiós iskola tornatermét újíthatnánk fel a gyerkőcöknek?
  • hány lakótelepi játszóteret korszerűsíthetnénk, hogy a kicsik boldogan vehessék birtokukba?
  • hány gyermekotthont ajándékozhattunk volna meg futópadokkal, szobakerékpárokkal?

Kéretik tisztelettel ezen elgondolkodni... ha csak pár percre is. Azt még talán szabad.

2 komment

Címkék: sport demagógia lélegeztetőgép

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr634908378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.11.28. 20:18:57

Felháborító. Ha mindenképpen stadiont kell építeni, akkor nem lehetne az MTK-nak? Mert így a fasiszták kapják meg a pénzt. Kedves, mélyen tisztel Mélyszegény! Most Kórházból írok önnek mert szívrohamot kaptam mikor meghallottam hogy a nácifasiszta, jobbikos gyöngyössi márton (direkt kisbetűvel) listázni akarja szegény zsidókat. Szerencsére túl vagyok az életveszélyen, amihez hozzá járult hogy meghallottam az ügyben a demokratikus hangokat (Schmuck Andor, Dániel Péter, Ujhelyi István, DK-sok, MSZP-sek, E14-esek). Persze a Fidesz is úgy tesz mint ha felháborodna, de mi (ugye Mélyszegény?) átlátunk a szitán, és tudjuk hogy ez álarc attól a fidesztől akiktől olyan zsidózást, cigányozást szokott megengedni magának hogy azt még a kurucinfó is megirigyelhetné.
Visszetérve a témára, ezt a pénzt nem lehetne a Jobbik betiltásának költségére költeni, amíg nem lesz túl késő. Mert ilyen gyöngyössi és novák-félék ma még csak listáznának, holnap már táborokat, holnapután a táborokba gázkamrákat építenének. Had idézzek egy klasszikust, aminek itt az ideje ezekben a nehéz időkben, mikor is ugyanazokat a köröket futják le egyesek amit a magyarok nagy/ükapái a 30-as években. Tehát a reménytadó idézet egy nagy embertől: "DEMOKRATÁK ÉBRESZTŐ! DEMOKRATÁK ÉBRESZTŐ!"

fillérbaszó vadász 2012.11.28. 20:20:24

Van videó is, de figyelem! Csak az első 38 másodpercet nézzétek meg, mert a többi az elfogult, aljas náciszellemű jobboldali, demagóg fröcsögés:
www.youtube.com/watch?v=RXRPbq6aw-s
süti beállítások módosítása