HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Bajnailejárató-kampány - Mennyibe került ez nekünk?

2012.11.09. 10:05 Mélyszegény

Na tessék, egyenesen a Székházból

Csizmadia László arról tájékoztatott, elsőként egy olyan felvilágosító kiadványt kívánnak eljuttatni a mintegy 4.3 millió hazai háztartáshoz, amely elemzi az elmúlt nyolc év történéseit gazdasági-politikai-társadalmi viszonylatban. Ettől reméljük, hogy az emberek ráébrednek majd arra, hogy a magyar válság előidézője az a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség volt, amelyik a gazdasági területet Magyarországon mintegy előre elaknásította – jegyezte meg a szervezet szóvivője.

Számoljunk csak! 4,3 millió háztartáshoz? Az vajon kiadványonként hány forint? Számoljunk nagyvonalúan csak százzal: az annyi, mint 430 millió forint.

(Most attól eltekintve, hogy Bajnai szvsz a XXI. század legnagyobb magyar államférfija, igazi technokrata és megfontolt, bölcs szakember.)

430 millió forintból vehetnénk:

  • 2,4 millió adag somlói galuskát (ld. legújabb Auchan-katalógus, 179 Ft), ezt hátrányos helyzetű kisdiákok között szétoszthatnánk
  • 24 ezer fém futókerékpárt kelet-magyarországi szegény óvodák részére (ld. Auchan-katalógus, 9 390 Ft)
  • Több, mint félmillió kg-nyi friss darált sertéshúst (849 Ft/kg), amiből aztán zaftos húspogácsákat készíthetnénk nélkülöző hajléktalanoknak, nincsteleneknek.

 

És ez csak pár, kiragadott példa!

Gondolkozzunk, számoljunk... ez a MI bőrünkre megy! A MI pénzünkből! Akarjuk ezt?

4 komment

Címkék: gazdaság fidesz demagógia

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr914898427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.11.11. 13:27:36

Közpénzből akarják lejáratni a legnagyobb demokratát? Ezt már nem tűrhetjük. Nem elégszere törölte bele a lábát szegény Bajnai Úrba a Fidesz/Jobbik fasiszta tandem, mindenféle kitalált Dataplex meg Hajbú-Bét ügyekkel? Pedig elmondta Bajnai Úr hogy csak nem értett hozzá. Ez pedig emberi dolog és ő legalább elismeri ha valamihez nem ért, nem úgy mint ORBÁNÉK! Kinyílik az ember zsebében a bicska mikor Göbbelst megszégyenítő, hazug fideszjobbikos propagandagépezet beindul hogy lejárassák az egyetlen Demokratákat és a demokratikus baloldali szövetséget, csak azért mert kimondják az igazat. El kell üldözni ezt a kormányt minden eszközzel, a Jobbikot meg betiltani. Persze demokratikusan, jogállami eszközökkel.

fillérbaszó vadász 2012.11.11. 13:53:27

"Számoljunk csak! 4,3 millió háztartáshoz? Az vajon kiadványonként hány forint? Számoljunk nagyvonalúan csak százzal: az annyi, mint 430 millió forint."

Ez csak a jéghegy csúcsa. Az egykulcsos adóval hány embert kergettek az öngyilkossága? Hány embert lehetne ebből a pénzből megmenti, hány roma, mély szegénységben élő roma honfitársunknak lehetne ebből a pénzből megmenti? Csorbították a szólásszabadságot (most éppen két népszava kommentelőt (!) citál bíróság elé a diktatúra, pedig csak annyi a "bűnük" hogy kimondták az igazat). A választójogot is csorbították. A regisztrációval, hány demokratát tántorítottak el attól hogy éljenek a szavazati jogunkkal? Mennyibe kerül ez a regisztráció az adófizetőknek. abból a pénzből is hány tisztességes roma embert lehetne felemelni a normális élet küszöbére? Talán akkor nem kényszerülnének a megélhetésért mobilt kölcsön venni, mint abban az ominózus videóban, ami a diktatúrának "köszönhetően" bejárta a világsajtót, hamis képet mutatva a hazai cigányságról. Itt tudatos népirtás folyik a cigánysággal szemben, csak az eszközök változtak. Most nem gázkamrákkal, hanem mélyszegénységebe taszítással. Ki kell jelenteni: a Fidesz rosszabb mint a nácik. Orbán rosszabb mint Hitler. Hajrá demokratikus baloldal, hajrá Együtt 2014!

Mélyszegény 2012.11.13. 19:00:43

@Lopjunk Mi is Pénzt - Hát Persze (LMP-HP): Köszönöm szépen a tippet! Sajnos a kormányzat arcátlanabbnál arcátlanabb húzásaival bőven szolgáltat anyagot... :(

Már csak 1,5 év ...!
süti beállítások módosítása