HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

16 hónap börtön egy telefonért - A magyar rasszizmus II.

2012.10.30. 07:58 Mélyszegény

16 hónap börtön a metrós telefontolvajnak

Tessék, nagymagyarok, megkaptátok. A nép vért akart, pallosjogot, statáriumot - tessék.

Ez a nemzet akár a halálbüntetést is újra visszavezettetné, hogy a saját fortyogó lelkiismeretét valahogy megnyugtassa: léteznek nála is bűnösebbek!

A szegény srácnak beteg édesanyja gyógykezelésére kellett a pénz, de azért most mehet a börtönbe, mert valakiknek éppen videózniuk támadt kedve. Köszönjük, Pintér Sándor, köszönjük, magyar igazságszolgáltatás! Kell a példastatuálás, mi? Letelt a két hét!!

És akik milliárdokat húznak ki a mi zsebünkből, ott ülnek a Parlamentben háborítatlanul... az ember vére komolyan mondom, felforr a dühtől!

3 komment

Címkék: fidesz bűnözés rasszizmus demagógia

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr604878376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2012.10.31. 18:15:30

Felháborító. Szegény roma fiatal csak az anyukáját akarja meggyógyítani, mert Orbánék által kézi vezérelt egészségügy magára hagyja a romákat. Persze hogy szegény roma fiú csak így, megélhetési bűnözéssel tudja megkeresni a kenyérre valót, mert Orbán Viktor Magyarországában a romák nem kapnak munkát. Kunczénak igaza volt, a megélhetési bűnözést egyszerűen el kell fogadnunk. Bár ha roma az elkövető én nem használnám a "bűnözés" kifejezést.

fillérbaszó vadász 2012.10.31. 18:17:52

Ja és még annyi hogy szegény fiú mehet a börtönbe, mert Orbán által kézivezérelt bíróság, koncepciós perben elitélte, bezzeg Orbán meg nyaralgat pedig Ő 3000 milliárd (!) magánnyugdíj pénzt lopott el. Hol itt az igazság?
süti beállítások módosítása