HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Janics inkább szül, mint bolgár legyen - Köszönjük, Fidesz!

2012.10.29. 12:43 Mélyszegény

Janics inkább szül, mint bolgár legyen

És ezt is megköszönhetjük Orbán Viktornak és a Fidesznek - nem elég, hogy szakképzett, értelmiségi diplomások százezrei menekülnek az Országból hosszú, tömött sorokban, még ez is.

Ismét elüldöztünk, keserű szájízzel hagytunk távozni egy kiváló sportembert, akinek négy olimpiai aranyat és több tucatnyi világbajnoki- Európa-bajnoki címet köszönhetünk. Mert mi soha nem tudjuk megbecsülni a tehetségeinket...

Azt hiszem, inkább köszöntük volna meg neki úriemberek módjára az érmeket, a dicsőséget - és hagytuk volna menni vissza a szülőhazájába Natasát.

 

Szégyelljétek magatokat!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr24876894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radikalisviccek 2012.10.29. 13:33:04

és akkor most beszéljünk egy másik - eddig diszkréten, nyílt titokként kezelt - aspektusról:

Janics Natasa a világ egyik legrondább nője.

Lássuk be: ennek a nőnek egy csúnya férfiarca van. Ha leszedjük a szemfestéket a fotón a képéről, egyértelműen egy későharmincas-koranegyvenes skandináv melós kacsint ránk kialvatlan, nyúzott fejjel.

Ha csak azt nézzük nyereségként, hogy többet nem kell ezt a fejet bámulnunk, és nem egy ilyen brutálronda szőke transzvesztitához kapcsolják a "magyar" nevet külföldön, már országimázs szempontból is nagyon jól jártunk - még akkor is, ha utána visszajár is, hogy felmarkolja a védelmi pénzt azért, hogy többet semmi közünk ne legyen hozzá.

Bye-bye Nataska. :)

főcsévészke 2012.10.29. 15:05:50

@radikalisviccek: Ritkán értek valamivel oly teljes mértékben egyet, mint ezzel a hozzászólással. Köszönöm.

fillérbaszó vadász 2012.10.31. 18:22:01

Megértem Natasát. Ha tehetném én is menekülnék az Orbán rezsim elől. Már be van pakolva a bőrönd, ha hirtelen egy nap arra ébredne az ember hogy bakancsdobbanások közepette viszik a demokratákat a Duna partra. Amin nem lehetne meglepődni, tudvalevő hogy eddig hányszor összekacsintott a Gárda és a Fidesz.
süti beállítások módosítása