HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Megvette a CBA a Matchot és a Profit - Államosítás 2012

2012.11.15. 12:03 Mélyszegény

Megvette a CBA a Matchot és a Profit

Hosszú egyeztetési folyamatot követően lezárultak a Match és a Profi üzletek megvásárlására irányuló tárgyalások, jelentette be a CBA Kereskedelmi Kft. csütörtökön. A megállapodás eredményeképp Budapesten és környékén 48 korábbi Match és a Profi bolt a CBA franchise tulajdonososaihoz kerül.

Szép... mindezt persze megint kik: a haverok, a holdudvar, a klientúra. Bizony nem mindenki nyomorog és éhezik itthon: vannak, akik a jelenlegi kormányzásból szépen híznak. Ilyen a CBA-birodalom is.

Ahelyett, hogy ezt a pénzt is indirekt módon a munkahelyteremtésre csatornáznák, de nem... hány magyar embernek adhattunk volna munkát a kistérségekben, a helyi közösségekben, termelő üzemekben? Így viszont maradnak a Fidesz-reklámok a CBA-katalógusokban, kendőzetlenül, bele az egyszeri ember pofájába, aki esetleg csak egy kis félszáraz, olcsó kifliért meg akciós tejecskéért ugrott volna le a sarki boltba. Aki a napi filléres gondokon túl ennyit lát a hivalkodó, színes katalógusokból.

A befektető pedig dögöljön meg... tessék a Corát, a Matchot, a Profit már elüldöztük, ki lesz a következő? A Lidl, a Tesco, az Auchan? Nem csoda, hogy szerte Európában immáron szitokszóvá lett a magyar.

Majd jöhet megint a hiánygazdaság, jegyrendszer - ahogy ez az Erzsébet-utalvánnyal és a SZÉP-kártyával gyakorlatilag meg is valósult... :(

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság fidesz mezőgazdaság demagógia lélegeztetőgép cba

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr714908341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása