HTML

Lélegeztetőgép

Friss topikok

Tisztesen helytállt az MSZP a csalásgyanú ellenére is Tiszavasváriban!

2012.10.28. 21:22 Mélyszegény

Jobbikos maradt Tiszavasvári

A dunaföldvári és a soproni, földcsuszamlásszerű győzelmek után - melyeket a Fidesz Sztalingrádjainak is nevezhetnők - alaposan feladta a leckét a demokratikus ellenzék a populista, demagóg, rasszista jobboldalnak.

Jelentjük, a győzelmet még egyelőre nem sikerült megszerezni - a gyanú és a helyi pletykák szerint csalás miatt -, de örömteli, hogy az ország keleti felén is egyre többen adták voksukat a demokratikus erőkre: a 2010-es eredményhez képest az MSZP pl. hihetetlen nagyot erősödött! Mindezt az elképesztő média- és kormányzati elnyomás ellenére. 

Úgyhogy Mesterházy Attila, Szanyi Tibor és a többiek: no pasarán!

4 komment

Címkék: mszp fidesz rasszizmus időközi választások

A bejegyzés trackback címe:

https://lelegeztetogep.blog.hu/api/trackback/id/tr964875699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2012.10.29. 10:53:35

"az ország keleti felén is egyre többen adták voksukat a demokratikus erőkre"

DEMOKRATIKUS ERŐK :D

Ilyen jólesőt már régen röhögtem. Kösz!

főcsévészke 2012.10.29. 15:09:05

@don brada: az a mondat a demokratikus erők elöl kimaradt, hogy a tömegverő, szemkilövő, brutál, lenyúlásra szakosodott, "sün-sün" profilú.. és most jön a demokratikus erőkre.

don07 2012.10.29. 16:03:02

:) Szegénykém. Jól vagy?
15 sofőr ellen tettek feljelentést, mert szervezetten szállították a cigányokat szavazni. Na, vajon kik szervezték? Na? :)
süti beállítások módosítása